duminică, 21 martie 2010

De ce produse profesionale ?

De ce sa folosim produse profesionale ?

Pentru ca toate produsele de acest gen beneficiaza de testari dedicate special problemei pentru care ele constituie un remediu.

Pentru ca produsele profesionale sunt mai apropiate de produsele farmaceutice decat de cele cosmetice. Acestea au substante active intr-o concentratie mai mare decat produsele retail si din acest motiv actiunea lor este mult mai puternica decat ceea ce gasiti intr-un magazin obisnuit. Astfel efectul dorit este mai usor de atins, intr-o perioada mai scurta de timp, dar de asemenea si dificultatea in folosirea produsului cosmetic profesional este mai mare.

Acesta esti motivul pentru care firmele mari au atat produse retail cat si produse profesionale. Produsele retail le aduc suficient profit pentru a sustine cercetarea si dezvoltarea produselor profesionale. Totusi, din pacate, aceste produse profesionale nu ajung sa fie comercializate publicului larg. De ce ?

Pentru a ma face mai bine inteles, voi face o comparatie simpla : de ce nu gasiti o masina de formula 1 de vanzare la dealer-ii auto locali ? Pentru ca probabil 99.9% dintre soferi, la 10 secunde de la pornire s-ar opri cu masina in primul gard. Cam la fel stau lucrurile si cu produsele profesionale. Sunt mai dificil de folosit, necesita cunostinte specifice, si de asemenea sunt mult mai puternice decat produsele retail. Acesta este motivul pentru care va recomand sa apelati la un specialist in domeniu cand optati pentru un tratament adevarat.

Sa nu ma intelegeti gresit acum. Produsele retail au efect, dar intr-o masura mai mica. Nu poti vinde unui milion de persoane acelasi produs, fara a avea siguranta acelui produs. Cu cat este mai scazuta concetratia substantei / substantelor active, cu atat riscul de efecte adverse este mai mic, pe un esantion mare din populatie.

In concluzie, produsele retail sunt foarte bune pentru un tratament de intretinere, dar cand apare o problema pe care doriti sa o rezolvati rapid si eficient, produsele profesionale sunt solutia. Apelati la sfatul unui profesionist cand aveti nevoie de un raspuns. Prin acest blog va stau si eu la dispozitie. Nu ezitati sa ma intrebati.

Dr. Emilian Epure

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu