miercuri, 5 mai 2010

Cosmetice Bio Profesionale - Naturale 100%

Produsele Bio au inceput sa aiba o cautare tot mai mare si in randul romanilor. Din pacate insa nu exista criterii certe pentru a face diferenta intre un produs bio de calitate si unul obisnuit, doar marcat bio, deoarece nu s-ar vinde altfel. Sfatul nostru este sa nu cumparati orice produse inregistrate bio, ci sa va interesati inainte CINE este producatorul si daca intr-adevar are posibilitatea reala de a le fabrica in conformitate cu normele UE - certificate ECOCERT.

In cazul produselor noastre, lucrurile sunt mult mai simple. Noua gama de produse bio lansata de catre Cosmética Cabinas, sunt fabricate de laboratoarele numarul unu in Europa (cercetare si inovatie) in cosmetica profesionala, avand garantia a mai bine de 30 de ani de experienta in domeniu. Acestea sunt produse recunoscute si folosite in mai mult de 90 de tari din intreaga lume.


Produsele cosmetice profesionale din gama Ainhoa Bio sunt 100% bio, respectand toate normele UE in vigoare.


Gama este nou aparuta pe piata din Romania (2010), datorita cererii saloanelor de infrumusetare de top pentru produse de asemenea o calitate ridicata.


Produsele Cosmetice Bio Profesionale Ainhoa - Cosmética Cabinas ofera eficienta maxima cu risc zero de intoleranta si reactii adverse.

Va invitam sa cititi mai multe detalii despre produse pe site-ul oficial cu vanzare online, Edru Cosmetics Brasov.
Multumim

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu