miercuri, 26 mai 2010

Sani tari, bust ferm de invidiat ! Lasarea sanilor este o problema ?

Vine din nou sezonul cald ... timpul trece, gravitatia lucreaza, problemele incep sa apara ... din pacate mai ales in zona sanilor.

Chiar daca multe domnisoare / doamne nu dau mare importanta fermitatii sanilor, in calitate de barbat va pot spune ca este un aspect foarte important al infatisarii. Multi barbati gandesc in mod similar, drept dovada si topurile realizate in lume, tocmai in acest sens.

Se poate face ceva in sensul acesta ? Desigur. Daca fenomenul apare timpuriu ca varsta, atunci tratamentele usoare, gen spalare zilnica a sanilor cu apa rece sunt mai mult decat suficiente. Din pacate odata cu trecerea anilor, lucrurile nu mai sunt asa de simplu de corectat.

Sanii, la fel ca tot restul corpului, acumuleaza tesut adipos, si chiar daca exista o oarecare bucurie datorata cresterii dimensiunilor bustului, aceasta este in scurt timp umbrita de pierderea fermitatii lor. Este neplacut si incomod un asemenea bust ... din toate punctele de vedere.

Mai departe trebuie sa distrugem mitul conform caruia, folosind un produs de genul acesta veti ramane fara sani. Este complet fals. Scaderea in dimensiune este neglijabila. Nu este vorba de a pierde "un numar" sau mai mult, dupa cum vehiculeaza concurenta. Exista o scadere intr-adevar, dar este insesizabila cu ochiul liber. Mai mult, hainele se vor aseza mult mai bine, si ce se pierde in dimensiune (maxim 2-3 mm) este din plin inlocuit prin castigarea fermitatii tineresti a sanilor.

Si lasand acest mit deoparte ... dvs. ce ati prefera ? Cativa mm in plus, oricum insesizabili cu ochiul liber (cu atat mai putin la atingere) ? Sau ca sanii sa fie fermi si netezi la atingere ? Eu ca barbat va spun 100% ca varianta 2.

Deja v-am spus cea mai simpla metoda pentru fetele in jurul varstei de 20 ani.
Mai tarziu este insa nevoie de un tratament dedicat.
Acest tratament incepe in saloanele de infrumusetare, avand la indemana aparate care ajuta la remedierea acestei probleme, dar nici aceste aparate nu dau rezultate 100% fara folosirea adiacenta a unor produse.

Aici aveti o gama larga de optiuni, incepand de la cremele din comert si terminand cu produsele profesionale.
Daca nu ati citit si alte articole aici pe blog, mentionez din nou doar ca un produs profesional are o concentratie mult mai mare de substante active decat un produs obisnuit din supermarket. Prin urmare produsul profesional are un efect mai rapid si mai puternic, fapt care il recomanda.

Nu este tema acestui articol sa dezbat calitatile sau deficientele concurentei. Fiecare produs este promovat dupa calitati dar mai ales dupa bugetul si dimensiunea firmei care il vinde.
Eu va propun aici doar produsele profesionale din oferta Edru, produse testate cu rezultate excelente in sute de saloane de infrumusetare din Romania.

"Multumita" crizei, acum oferim direct si publicului larg produsele la vanzare, produse de care inainte ati fi putut beneficia doar in saloanele de infrumusetare, fiind "secretul" profesionistilor din domeniu.
Noi in continuare sustinem ca toate produsele profesionale trebuie folosite si aplicate sub indrumarea specialistului. Efectele nedorite sau ineficienta unui tratament de orice gen, in general incepe de la experienta si indemanarea persoanei care aplica tratamentul.

Si acum produsele :

Va oferim doua variante :

1. Gel tonifiere bust - este varianta simpla a tratamentului, care ajuta la stimularea fibrelor naturale de suport ale sanilor. Acest produs nu reduce dimensiunea sanilor in nici un fel.

2. Spuma fermitate bust - este varianta care ajuta si la indepartarea excesului de tesut adipos, cu un efect potentat de intarire a sanilor, dupa cum am descris mai sus. Reduce intr-o foarte mica masura (2-3 mm) si dimensiunea sanilor, lasandu-i in cea mai buna forma.

Va asteptam sa ne contactati pentru mai multe detalii.
Va multumim.

Un comentariu:

  1. Si femeile de 30 40 50 de ani , ele nu mai conteaza? NU saniisunt elementul definitoriu la o femeie ci increderea ei in sine.

    RăspundețiȘtergere