miercuri, 12 mai 2010

Lifting Instant Facial fara botox - Elimina ridurile instant, prin tratament fara durere

In ultima vreme am fost intrebati foarte des de catre clientele noastre ce pot face pentru a elimina rapid ridurile.

Ok. Sa le eliminam fizic nu putem decat prin operatie (chirurgie plastica) de lifting. O asemenea operatie se poate dovedi foarte dureroasa (nu in timpul operatiei, ci dupa).
Aspectul fetei in zilele imediat urmatoare nu este prea placut iar ridurile revin in anii urmatori (1-2 ani) si necesita o noua operatie.


Injectam enzima botulinica atunci ? Ok. Paralizam musculatura neteda a epidermei, obtinand un efect bun de intindere.  Efectul maxim se obtine dupa o saptamana de la injectare si dureaza intre 90 si 120 de zile, dupa care ridurile reapar ca inainte, fiind necesara o noua sedinta de intepaturi in fata. Nu discutam despre efectele nedorite (reactii adverse) ale acestor injectii, dar pentru multe persoane numai ideea de a fi intepate in fata nu este prea placuta.

Pe langa aceste doua metode, mai exista si operatiile laser de indepartare a ridurilor, care sunt insa prea costisitoare pentru majoritatea persoanelor interesate si de asemenea necesita mai multe sedinte.

----------------------

Si atunci mai ramane vreo optiune ? Pentru un lifting eficient cu durata mai mare de 90 de zile nu. DAR,

daca nu alegem optiunile de mai sus, care ne asigura perioade mai scurte sau mai indelungate fara riduri vizibile, exista mereu optiunea folosirii de electie a produselor cosmetice profesionale, inainte de evenimentul cu ocazia caruia dorim sa aratam perfect, fara riduri.

Aici lupta pe piata este foarte mare, majoritatea companiilor avand produse numarul unu (evident in lume), pentru intinderea tenului si eliminarea ridurilor. Este amuzant cand vedem la TV 2-3 reclame in aceeasi pauza publicitara, in care fiecare firma spune ca este numarul unu in lume pentru acelasi tip de produs.

Distinctia intre asemenea produse se face simplu, avand 3 optiuni :

1. Optiunea produselor cosmetice profesionale. Acestea au concentratie mai mare de substante active decat celelalte produse enuntate mai jos, dar de asemenea necesita precautii mai mari in utilizare, fiind mult mai puternice. Noi va recomandam sa apelati la serviciile profesionistilor in cosmetica, pentru obtinerea unui rezultat rapid, vizibil si lipsit de risc. Daca alegeti sa folositi aceste produse singure, atunci trebuie sa va luati toate precautiile necesare pentru obtinerea efectului dorit.

2. Optiunea produselor cosmetice farmaceutice / naturale. Acestea sunt produse cosmetice retail, care aleg o modalitate diferita de promovare si targeteaza o alta categorie de clienti. Avantajul lor major il constituie gradul de puritate superior al compozitiei, astfel obtinandu-se o toleranta optima, exlcuzand evident cazurile de alergii la compusi. In cazul produselor naturale, in majoritatea cazurilor efectul este mai slab si se obtine dupa o perioada mai lunga de utilizare.

3. Optiunea produselor retail. Aici este foarte dificil de spus care produse sunt mai eficiente si care nu, de multe ori pretul unor produse fiind in mod nejustificat mai mare, doar din motive de marketing. Aceste produse sunt realizate pentru majoritatea populatiei, avand o compozitie cu o concentratie mai mica de substante active, sigura chiar si in cazul folosirii neadecvate sau in exces. Din acest punct de vedere sunt cele mai sigure produse, dedicate uzului a milioane de femei fara a da efecte adverse, dar si cu eficienta cea mai scazuta.

-----------------------------------------------------

In incheiere revin asupra ideii cu care am inceput acest articol, si anume o alternativa nedureroasa a operatiei / injectiilor, pentru a scapa rapid de riduri.

Iata solutia noastra, un tratament compus din doua produse :

Serul Lifting Instant  . Acesta ascunde imediat ridurile fine si pregateste tenul pentru aplicarea urmatorului produs, si anume Masca Lifting  , cu actiune puternica asupra ridurilor adanci din ten. Practic se obtine un efect aproape instantaneu de disparitie a ridurilor, pielea ramanand intinsa si neteda in urma tratamentului combinat.

In acest mod se obtine un dublu efect asupra ridurilor fine, disparand in totalitate si, in mod similar, ridurile foarte adanci se estompeaza, fiind foarte usor de mascat cu un machiaj usor.

Serul si masca lifting pot fi folosite si independent, dar impreuna se obine un efect maxim. Acest efect dureaza in medie pana la 48 de ore, dar poate fi prelungit prin folosirea si acasa a unor creme si seruri antirid eficiente.
Intrebati cosmeticiana dvs. ce tip de ten aveti, pentru a putea alege produsul potrivit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu