marți, 13 aprilie 2010

Frumusete si la soare

Recent Edru Cosmetics a decis sa vina in ajutorul vizitatoarelor site-ului, cu o noua sectiune in care ofera exclusiv produse profesionale de vara.
Acestea beneficiaza de asemenea de discount-uri atractive si incearca sa suplineasca nevoile parului, ten-ului si corpului in sezonul cald.
Mai mult, prin oferta de produse cosmetice profesionale corporale, dat fiind ca este inca primavara, incercam sa aducem corpul la un aspect cat mai apropiat de perfectiune pana vine momentul in care il afisam si ne laudam cu el, la plaja.

In acest sens ne vom ocupa de toate aspectele majore :

Cel mai important lucru este slabirea si implicit reducerea celulitei. In acest sens va oferim cel mai eficient produs, crema termica reducatoare. Aceasta da rezultate vizibile in 10 zile chiar si folosita numai acasa, aplicata seara de seara pe zona vizata, dupa dus. Pentru mai multe informatii, cum sa o folositi acasa, va rugam sa ne contactati.
La fel de important este si aspectul bustului. Daca vedeti ca are nevoie de mai multa fermitate, va invitam sa folositi gelul natural, pe baza de extract de ceai verde, care a dat cele mai bune rezultate de-a lungul timpului in mentinerea unui aspect tineresc al sanilor. Acesta trebuie folosit zilnic pana la obtinerea efectului dorit (in medie dureaza doua saptamani) si apoi trebuie folosit inca o perioada de maxim 10 zile pentru stabilizarea efectului.
De asemenea vergeturile contribuie negativ imaginii dvs. Va oferim solutia perfecta pentru mascarea acestora. Crema antivergeturi isi atinge mereu scopul si vergeturile dvs. dispar in mod miraculos, fiind aproape invizibile timp de 4-5 zile dupa utilizare. Desigur recomandam folosirea relativ frecventa a cremei (la un interval de aproximativ 3 zile) pentru a mentine vergeturile ascunse pe toata perioada dorita.

Va asteptam cu drag pe site-ul nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu