luni, 19 aprilie 2010

Promotie noua ! Transport gratuit pentru toate comenzile mai mari de 50 ron !

Dupa cum va informeaza si titlul, incepand de astazi, 20.04.2010, magazinul nostru online livreaza toate comenzile mai mari de 50 ron gratuit.

Aceste comenzi vor fi livrate prin intermediul Postei Romane. Exista si varianta alegerii serviciului de transport la domiciliu al coletului, dar acesta reprezentand un cost suplimentar si implicand imposibilitatea alegerii orei de livrare nu va fi inclus standard. Puteti opta pentru el daca sunteti la adresa mentionata in comanda online intre orele de lucru ale Postei Romane.

Din pacate serviciul Urgent Curier este mult mai scump decat Posta Romana si nu poate fi inclus in aceasta promotie. Pentru comenzile mai mari de 150 ron livrarea se va face gratuit prin Urgent Curier si numai in orasele resedinta de judet sau in raza de 15km de acestea.

In mod aditional, toti clientii saloane de infrumusetare sau PFA din domeniu, beneficiaza de transport gratuit prin intermediul retelei de distributie locala in orasele Brasov, Sibiu, Tg. Mures si Sf. Gheorghe.

Va multumim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu